Beplanting

Het is belangrijk dat in een tuin het hele jaar door iets te beleven is. Dit hoeft niet te betekenen dat er altijd iets moet bloeien, dat is zelfs niet altijd mogelijk. Met groenblijvende beplanting met mooie blad- of takkenstructuren, of met botanische bollen bij voorbeeld kan een tuin jaarrond interessant blijven. Maar net zo makkelijk maken wij een weelderig beplantingsplan.

Hoveniersbedrijf F. Derks heeft de kennis die nodig is om u van goed advies te voorzien.

Advies door de specialist

Welke beplanting in uw tuin gebruikt kan worden is van een aantal belangrijke factoren afhankelijk, zoals de structuur van de bodem en de ligging van de tuin. Maar bovenal is het belangrijk welke beplanting bij het ontwerp past en wat u mooi vindt. Heeft u voorkeur voor bepaalde kleuren, of voor een bepaald soort bloemen? Wilt u graag vlinders in uw tuin of wilt u graag uw eigen kruiden? Wij proberen het allemaal te verwerken in uw beplantingsplan. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden aan de hand van uw wensen. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Wij werken enkel met kwaliteitsbeplanting. Goed doorwortelde planten en struiken hebben nu eenmaal een grotere kans van slagen bij het nieuw aanplanten. Wij werken met mooie producten die soms uit eigen land maar soms ook uit het buitenland overkomen. Alles van dezelfde goede kwaliteit. Liefde voor het vak uit zich in het gebruik van kwaliteitsproducten.