Tuinontwerp

U wilt een nieuwe tuin maar eerst moet u weten hoe de nieuwe tuin eruit komt te zien. Heeft u al een plan of ben u nog op zoek naar idee├źn die uw tuin moet omtoveren naar een oase van rust? Voordat we aan de slag gaan verdiepen we ons eerst in uw idee van een mooie tuin.

Als uw wensen bekend zijn, kijken we samen goed naar uw tuin. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van materialen en inrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer in uw tuin.

Samenwerking Peter Graat

Het tuinontwerp is de basis voor uw nieuwe tuin. uiteraard kunnen ook in het tuinplan nog aanpassingen worden gedaan. Het ontwerpen van een tuin is nu eenmaal een creatief proces van afwegen en afstemmen. Van kijken en combineren.

Voor het ontwerpen en uittekenen van tuinen werkt hoveniersbedrijf F. Derks samen met Peter Graat uit Oeffelt. Door deze samenwerking is hoveniersbedrijf F. Derks uitstekend in staat om U te voorzien van ontwerp, aanleg en het onderhoud van uw tuin. Voor meer informatie over het ontwerpen en uittekenen van uw tuin kunt u tevens contact opnemen met Peter Graat.

Contact gegevens:

Houwsestraat 2
5441PG OEFFELT
0485 – 362659

http://www.petergraat.nl